Werken bij PUM

Grondwerker

PUM Enthoven is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de Grond-, Weg- Waterbouwsector (GWW) en in de landbouw. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een groot scala aan rups- en mobiele kranen, shovels, tractoren en veegmachines en altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken!

Solliciteer
  • Grondwerker

  • Full-time (40 uur)

  • Locatie: Lisserboek

Dit ben jij..

Je houdt van afwisseling en bent de ‘ogen en oren’ van de machinist. Je ondersteunt waar nodig en signaleert mogelijkheden. Je draait je hand niet om voor wat schepwerk wanneer de kraanmachinist er niet bij kan en geniet vooral van het lekker buiten werken.

Het leggen of uithalen van kabels is voor jou geen probleem, je sluit moeiteloos een riolering aan en straat werkzaamheden zijn voor jou appeltje eitje.

Jij hebt

Elke dag zin om aan de bak te gaan. Je houdt van goede grappen en kan zowel in teamverband als alleen werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs B én een VCA certificaat.

Jij krijgt van ons

Een warm welkom in een gezellig team. Daarbij hoor natuurlijk een fijn salaris conform de CAO groen-grond en infrastructuur en daar hoort natuurlijk ook vakantiegeld bij. Je krijgt 26 vakantiedagen per jaar, een perfecte pensioen regeling én een auto van de zaak.

We starten met een jaarcontract maar hier maken we graag snel een vast contract van.

Solliciteer nu!
Bedankt! We hebben je sollicitatie ontvangen en nemen z.s.m. contact met je op!
There was an error trying to send your message. Please try again later.