Werken bij PUM

Machinist minikraan

PUM Enthoven is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de Grond-, Weg- Waterbouwsector (GWW) en in de landbouw. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een groot scala aan rups- en mobiele kranen, shovels, tractoren en veegmachines en altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken!

Solliciteer
  • Machinist minikraan

  • Full-time (40 uur)

  • Locatie: Lisserboek

Dit ben jij..

Jij bent een Pietje Precies, klussen waar menig man zijn adem van inhoud daar blijf jij kalm. Je bent voorzichtig als je tussen kabels en leidingen moet graven maar lekker slopen past ook bij je. Je vindt het geen probleem om af en toe een dag alleen te werken of om voor een hovenier te graven.

Jij hebt

Elke dag zin om aan de bak te gaan. Je houdt van goede grappen en kan zowel in teamverband als alleen werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs B én een VCA certificaat. Heb je ook een BE rijbewijs dan is dat mooi meegenomen.

Jij krijgt van ons

Een warm welkom in een gezellig team. Daarbij hoor natuurlijk een fijn salaris conform de CAO groen-grond en infrastructuur en daar hoort natuurlijk ook vakantiegeld bij. Je krijgt 26 vakantiedagen per jaar, een perfecte pensioen regeling én een auto van de zaak. We sluiten de week graag met z’n alle af met een lekkere borrel op vrijdag.

We starten met een jaarcontract maar hier maken we graag snel een vast contract van.

Solliciteer nu!
Bedankt! We hebben je sollicitatie ontvangen en nemen z.s.m. contact met je op!
There was an error trying to send your message. Please try again later.