Werken bij PUM

Machinist mobiele kraan

PUM Enthoven is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de Grond-, Weg- Waterbouwsector (GWW) en in de landbouw. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een groot scala aan rups- en mobiele kranen, shovels, tractoren en veegmachines en altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken!

Solliciteer
  • Machinist mobiele kraan

  • Full-time (40 uur)

  • Locatie: Lisserboek

Dit ben jij..

Je wordt blij van afwisseling want met de mobiele kraan ga je van klus naar klus. Je bent een echte duizendpoot en ook nog eens super handig. Die mobiele kraan kent geen geheimen voor je want jij kent ‘m op je duimpje. Je werkzaamheden zijn variërend maar graven en slopen ontbreekt natuurlijk niet.

Jij hebt

Elke dag zin om aan de bak te gaan. Je houdt van goede grappen en kan zowel in teamverband als alleen werken. Je bent flexibel en in het bezit van een rijbewijs B én een VCA certificaat. Heb je ook een BE rijbewijs dan is dat mooi meegenomen.

Jij krijgt van ons

Een warm welkom in een gezellig team. Daarbij hoor natuurlijk een fijn salaris conform de CAO groen-grond en infrastructuur en daar hoort natuurlijk ook vakantiegeld bij. Je krijgt 26 vakantiedagen per jaar, een perfecte pensioen regeling én een auto van de zaak. We sluiten de week graag met z’n alle af met een lekkere borrel op vrijdag.

We starten met een jaarcontract maar hier maken we graag snel een vast contract van.

Solliciteer nu!
Bedankt! We hebben je sollicitatie ontvangen en nemen z.s.m. contact met je op!
There was an error trying to send your message. Please try again later.