PROJECT

RijnlandRoute

RijnlandRoute

“Het feit dat we met ons bedrijf dichtbij de RijnlandRoute gesitueerd zijn, draagt bij aan minder CO2-uitstoot en flexibiliteit”, concludeert Pum Enthoven. Hij is eigenaar en directeur van het gelijknamige bedrijf en zet dagelijks op diverse projecten een groot scala aan rups- en mobiele kranen, shovels, tractoren en veegmachines in. Zo ook bij het project RijnlandRoute, waar PUM is ingeschakeld door De Vries & van de Wiel, onderdeel van de DEME-groep.

“Gemiddeld zitten we elke dag met vijf machines op het werk”, vervolgt Pum. “Dat neemt niet weg dat we bij de RijnlandRoute ook al pieken hebben gekend waarbij er 15 machines van ons draaiden.” PUM levert machines mét en zonder machinist. “In onze vloot zijn onder andere walsen, zeefmachines, kranen en shovels beschikbaar zonder bemanning. Echter kunnen deze, maar ook ons resterend materieel, verhuurd worden met machinist.”

Geen ‘nee’ zeggen, maar gewoon regelen

Miranda Maas, planner en aanspreekpunt van PUM, benadrukt de werkwijze van het bedrijf: “We leveren totale projectondersteuning, waarbij we geen uitdaging uit de weg gaan. ‘Nee’ zeggen doen we nooit, we zorgen gewoon dat alles geregeld wordt. Altijd snel en met een scherpe focus op kwaliteit bij alles wat we doen. Dat maakt ons een sterke partner om mee samen te werken.”

Vanwege het brede scala aan machines kun je PUM op elke plek in een project tegenkomen. “We leveren machines van klein tot groot en hebben voldoende capaciteit om meerdere projecten te gelijk onder handen te hebben, zonder aan kwaliteit in te boeten. En dat al zo’n 20 jaar”, zegt Pum tot besluit.