Werken bij PUM

Trekkerchauffeur

PUM Enthoven is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de Grond-, Weg- Waterbouwsector (GWW) en in de landbouw. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een groot scala aan rups- en mobiele kranen, shovels, tractoren en veegmachines en altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken!

Solliciteer
  • Trekkerchauffeur

  • Full-time (40 uur)

  • Locatie: Lisserboek

Dit ben jij..

Een liefhebber van mooi materiaal. Die prachtige Fendt trekker staat altijd voor je klaar en jij voor hem want je kent ‘m van binnen en van buiten. Je kan overweg met al zijn functionaliteiten en hangt er zonder moeite een kipper, waterwagen of bezem aan. Knallen over het land of wat meer secuur aan t werk door een woonwijk. Geen probleem voor jou want je kan sturen als de beste!

Jij hebt

Elke dag zin om aan de bak te gaan. Je houdt van goede grappen en kan zowel in teamverband als alleen werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs T, B én een VCA certificaat. Je hebt al wat werkervaring of bent bereid te leren.

Jij krijgt van ons

Een warm welkom in een gezellig team. Daarbij hoor natuurlijk een fijn salaris conform de CAO groen-grond en infrastructuur en daar hoort natuurlijk ook vakantiegeld bij. Je krijgt 26 vakantiedagen per jaar, een perfecte pensioen regeling én een auto van de zaak.

We starten met een jaarcontract maar hier maken we graag snel een vast contract van.

Solliciteer nu!
Bedankt! We hebben je sollicitatie ontvangen en nemen z.s.m. contact met je op!
There was an error trying to send your message. Please try again later.