Werken bij PUM

Werkplaats medewerker

PUM Enthoven is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de Grond-, Weg- Waterbouwsector (GWW) en in de landbouw. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een groot scala aan rups- en mobiele kranen, shovels, tractoren en veegmachines en altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken!

Solliciteer
  • Allround medewerker

  • Full-time (40 uur)

  • Locatie: Lisserboek

Dit ben jij..

Jij kent de geheimen van het grove geschut en zorgt dagelijks dat alles pico bello in orde is. Een opgeruimde werkplaats is een opgeruimd hoofd en een werkende machine is een feest.

Jij hebt

De kennis en kunde om onze machines te onderhouden en weet precies wat er nodig is voor optimale prestaties. Je houdt de werkplaats op orde en doet bestellingen van de benodigde onderdelen. Je vindt het ook heerlijk om even die werkplaats af te gaan als je een machine naar een van de jongens moet brengen. Daarom heb je een rijbewijs B, BE of CE.

Jij krijgt van ons

Een warm welkom in een gezellig team. Daarbij hoor natuurlijk een fijn salaris conform de CAO groen-grond en infrastructuur en daar hoort natuurlijk ook vakantiegeld bij. Je krijgt 26 vakantiedagen per jaar, een perfecte pensioen regeling én een auto van de zaak.

We starten met een jaarcontract maar hier maken we graag snel een vast contract van.

Solliciteer nu!
Bedankt! We hebben je sollicitatie ontvangen en nemen z.s.m. contact met je op!
There was an error trying to send your message. Please try again later.